Ons verhaal in een notendop

Heerlijke koekjes!

De smaak is onbetwistbaar ambachtelijk Italiaans. Het leuke aan deze lekkernijen is het feit dat ze vegan, organisch én lactosevrij zijn. Met de ‘slow baking’ methode en het vermijden van conserveringsmiddelen belooft Basta Sia Buono heerlijke vegan koekjes in een vet leuke verpakking. De koekjes worden, nadat ze ambachtelijk gebakken zijn, meteen verzonden voor optimale versheid.

 Our first Amaretti, great taste since day one

Het verhaal

Het verhaal begint in 2017. Veronique en Gabriele bezoeken meesterpatissier én oude vriend Fabrizio Benassi in zijn “Pasticceria Gambalunga”, waar hij al meer dan 35 jaar het oude ambacht van het banketbakken met succes beoefent. Als ze daar zijn nieuwste creatie, handgemaakte vegan koekjes proeven, zijn ze het er snel over eens. Dit is zó lekker! Dit moeten meer mensen kunnen proeven!

 Mixing Belgium and Italy in one package: Veronique and Gabriele

Looks great, tastes better!

Zonder afbreuk te doen aan smaak, brengt Basta Sia Buono iets nieuws op de koekjesmarkt. Lokale Italiaanse traditie, gemaakt van de beste ingrediënten voor mens en milieu!

Lime zest, we use only fresh, organic ingredients

De grappige tekeningen op de verpakking zijn gemaakt in samenwerking met Lies van Damme en Kathy Meylemans. Een echte eye-catcher op de salontafel

Catch the eye! Our plastic-free packaging.

"Koekjes van de toekomst"

  • Vegan & Biologisch
  • Waste- Free (zonder verpakking) of 100% Bio-degradable verpakking
  • Vers gebakken, zodra ze uit de oven komen worden ze verstuurd
  • Tot zes maanden houdbaar door geheime kruidenmix
  • Geen conserveringsmiddelen
  • Verantwoorde ingrediënten, dus géén gehydrogeneerde /transvetten, palmolie of gebleekte bloem
  • Slowbaked: Een proces waarbij minder schadelijke stoffen en suiker ontstaan
  • Glutenvrije varianten beschikbaar

Maar bovenal, vegan & verantwoord ZONDER afbreuk te doen aan die heerlijke Italiaanse smaak.

Over smaak valt niet te twisten, dus we dagen je uit om zelf de smaaktest aan te gaan. Kun jij vegan en verantwoord onderscheiden van ‘standaard’ koekjes?