Bakken, verzenden en speciale leveringen

Bakken (altijd vers uit de oven)

We bakken op vaste dagen: maandag, dinsdag en donderdag.

Je ontvangt koekjes uit de meest recente partij. Je wordt op de hoogte gesteld als je bestelling niet op voorraad is en deze wordt binnen maximaal twee werkdagen vers voor je gebakken.

We garanderen de versheid van onze koekjes tot 6 maanden nadat ze uit de oven zijn gehaald!

Verzending

We willen dat je zorgeloos van onze koekjes kunt genieten en we zorgen er daarom voor dat onze verpakkingen bestand zijn tegen te enthousiaste transporthandelingen.

Retourzendingen zijn niet mogelijk (dit is standaardbeleid bij voedselaankopen). We zullen de bestelling echter opnieuw verzenden als blijkt dat wij een fout hebben gemaakt met de verpakking en je een pakket kruimels in plaats van koekjes hebt ontvangen.

In België is bezorging binnen 24 uur mogelijk en levering is gratis voor bestellingen van € 20 en meer. Woon je in Nederland, Luxemburg, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk of Frankrijk? Dan kun je gebruik maken van onze standaardservice (2-3 dagen) of het pakket binnen 24 uur laten bezorgen. Voor alle andere EU-landen hanteren we standaardleveringen (3-5 dagen).

We doen ons best om een logistieke partner te vinden die de beste combinatie biedt in prijs en betrouwbaarheid. Bij het afrekenen ziet U de meest actuele verzendkosten.

 

Speciale leveringen

Grote partijen of speciale bestellingen worden België en Zuid-Nederland aan huis bezorgd. Houd er rekening mee dat het minimaal 24 uur kan kosten om de levering verzendklaar te maken. Vergeet niet een telefoonnummer op te geven, zodat we contact met u op kunnen nemen en eventuele vertragingen kunnen voorkomen.